Feminitate de Succes
CURSURILE ONLINE FEMINITATE DE SUCCES

Modulul 1

Brand Personal
Conștientizarea importanței brandului personal
Oamenii momentului sunt cei care au branduri personale. În online, practic a devenit cea mai avantajoasă modalitate pentru construcția unei cariere sau a unei afaceri de succes. În acest moment lumea digitală oferă oportunități nemărginite pentru cei și cele care au curajul să se expună pe canalele lor de socializare, să vorbească despre unicitatea lor și să-și pună la dispoziție serviciile și talentele unice!
2399 lei

Modulul 2

Antreprenoriat la feminin
Feminitatea de Succes atât la birou, cât și acasă, pentru o viață împlinită  

Trăim momente istorice unice în care ne-ar fi plăcut poate să regăsim mai mulți lideri femei pe arena polică a lumii. Se spune că într-o oarecare măsură, femeile de la conducerea statelor lumii ar fi mai puțin înclinate spre violență și propagarea de războaie. Liderii femei nu se găsesc în pepinierele de leadership, femeia-lider se formează și are la bază rețeta Feminității de Succes pe care o vom explora aici!

2399 lei

Modulul 3

ADN pentru Succes
Cum să fii mereu cu 10 pași înaintea Competiției în afacerea ta  

Putem ca femei să avem afaceri de succes și vieți împlinite pe toate planurile. Mitul femeii muncite, obosite și tracasate, rămasă singură cu cariera sa la finalul zilei, merită să dispară!

O femeie poate să găsească împlinire și timp pentru relația de cuplu, prieteni și familie și acest lucru e mult mai simplu dacă are la dispoziție o Metodă de Succes în Business – care să o ajute să crească și să prospere financiar!
2399 lei
Accesează Modulele LadyLife Feminitate de Succes!
270 de minute de materiale video
12 sesiuni de lucru de grup pe Microsoft Teams/ 1 sesiune pe săptămână
Meditații ghidate și tehnici de respirație
Materiale PDF suport de curs
3 Luni acces gratuit la comunitatea Ladylife.ro – Feminitate de Succes
Resurse noi adăugate săptămânal!