CUNOAȘTE-ȚI TRAINERUL!

Mă numesc Cristina Murgoci, sunt Trainer Acreditat ANC și antreprenoare în domeniul industriilor creative.

Îmi dedic timpul profesional celor care își doresc un stil de viață extraordinar și un brand personal puternic prin puterea pe care azi o conferă platformele sociale, utilizatorilor. Misiunea mea este să contribui la crearea de femei-lider care să fie pregătite pentru preluarea de funcții înalte și la crearea de medii de lucru armonioase, creative și prospere.

Experiența de cunoaștere condensată în Programul Online LadyLife-Feminitate de Succes vine după gestionarea propriilor episoade de succes și eșec, în urma cărora am reușit să evoluez și să acumulez foarte multă cunoaștere. Fiind mai tot timpul contra-cronometru, am căutat soluții rapide pentru vindecare emoțională și calibrare a emoțiilor, cum ar fi procese transformative, meditații, eliberarea de traume la nivel individual și colectiv, tehnici de centrare, tehnici de conectare la Sine, tehnici de respirație conștientă. ‍

 

Sunt fondatoarea comunității pentru femei întreprinzătoare Ladylife.ro și a agenției de branding și inovație Creativa Nova Consulting. De asemenea, particip activ la grupuri de lucru pe tema educației digitale în sistemul școlar din România în cadrul AmCham România.

 

În viața de zi cu zi, sunt pur și simplu femeie, iubitoare de consens și armonie. ‍

 

Îmi place să cred că tehnica mea de training și mentoring este iubitoare, călduroasă și reală în același timp. Condimentez sesiunile cu sinceritate și provocări menite să-i scoată pe cursante și cursanți din zona personală de confort, acest lucru ca să-și poată descoperi adevăratul potențial și să-și depășească limitările de orice fel.