Feminitate de Succes

Leadership Feminin

Filtrează cursurile

ADN pentru Succes

Cum să fii mereu cu 10 pași înaintea Competiției în afaceri!
Putem ca femei să avem afaceri de succes și vieți împlinite pe toate planurile. Mitul femeii muncite, obosite și tracasate, rămasă singură cu cariera sa la finalul zilei, merită să dispară!

O femeie poate să găsească împlinire și timp pentru relația de cuplu, prieteni și familie și acest lucru e mult mai simplu dacă are la dispoziție o Metodă de Succes în Business – care să o ajute să crească și să prospere financiar!

vezi detalii

Antreprenoriat la feminin

Feminitatea de Succes atât la birou, cât și acasă, pentru o viață împlinită

Trăim momente istorice unice în care ne-ar fi plăcut poate să regăsim mai mulți lideri femei pe arena polică a lumii. Se spune că într-o oarecare măsură, femeile de la conducerea statelor lumii ar fi mai puțin înclinate spre violență și propagarea de războaie. Liderii femei nu se găsesc în pepinierele de leadership, femeia-lider se formează și are la bază rețeta Feminității de Succes pe care o vom explora aici!

vezi detalii

Brand personal

Oamenii momentului sunt cei care au branduri personale. În online, practic a devenit cea mai avantajoasă modalitate pentru construcția unei cariere sau a unei afaceri de succes.

În acest moment lumea digitală oferă oportunități nemărginite pentru cei și cele care au curajul să se expună pe canalele lor de socializare, să vorbească despre unicitatea lor și să-și pună la dispoziție serviciile și talentele unice!

vezi detalii

Garanție

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Garanție