Testimoniale

Programul LadyLife-Feminitate de Succes mi-a clarificat noțiunile legate de brandul meu personal și de planul de acțiune pentru comunicarea în social media ! Plus că energia transmisă de Cristina și de colegele de la cursuri, este pur si simplu fenomenală!

Oana Elena Buta

Consilier Dezvoltare Personala

Informatiile primite în cadrul Programului LadyLife-Feminitate de Succes sunt de valoare, de stat asupra lor un timp. Te îndeamnă la introspecție, la autocunoaștere. Programul este util celor care doresc să cunoască cine sunt și ce pot să facă pentru a-și transforma visele în realitate! .
Mutumesc pentru cele dăruite!

Mihaela Blaga

Consultant Real Estate

Ladies, îndemnurile de la Cristina Murgoci sunt vânt în pânze pentru mine !

Anca Elena Amariei-Stanculescu

Fondatoare Eka – Centrul Starii de Bine

Ce mi-a plăcut cel mai mult mie la LadyLife-Feminitate de Succes este că acum am mai multă claritate în ceea ce privește comunicarea brandului C.HUB.
Mulțumesc Cristina Murgoci!

Cristina Stanga-Gadei

Fondatoare C-Hub

Am ales sa lucrez cu Cristina pentru profesionalismul, vibe-ul, prezenta ei. Căutam ghidaj în zona de Personal Branding, iar ea este fix ce aveam nevoie.
Pentru că degeaba ești bun în ceea ce faci, dacă nu știe nimeni asta .
Dacă vrei să ai impact, trebuie să ajungi la cât mai mulți oameni.
Prin claritatea comunicării de brand, Cristina îți arată cum să ajungi mai repede la ei!

Ruxandra Predincea

Discovery Coach & Trainer www.ruxandrapredincea.eu

Just love her!!!

Oana Bîrsescu

Owner Zea et Sia

O recomand pe Cristina cu inima deschisă, căci Programul ei, LadyLife-Feminitate de Succes, este unul care oferă antreprenoarelor acea susținere autentică și claritate în comunicare de care au nevoie ca să reușească!

Iulia Lăzărean

Board Certified Behavior Analyst (BCBA)

Este o bucurie și onoare să fac parte din această comunitate!
Prin natura profesiei mele, mereu în slujba sănătății copiilor, am un tonus pozitiv, sunt empatică și comunicativă. Pun entuziasm și bucurie în ceea ce fac. Iubesc copiii și ce este cel mai bun pentru ei. Toate aceste ingrediente fac parte și din comunicarea mea de brand personal, la care am lucrat și lucrez alături de Cristina!
Sunt convinsă că energia feminină, creatoare a acestei comunități va da naștere si va crește niște proiecte și business-uri cel puțin fabuloase.
Binecuvântări în toate!

Dr. Iustina Stoian

Medic stomatolog pediatru, Owner Dr. Iustina Stoian