Termeni de utilizare
Termenii de utilizare și toate documentele la care se face referire în acest document stabilesc termenii și condițiile în care vi se permite să utilizați site-ul nostru web www.ladylife.ro. Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare. Termenii de utlizare sunt valabili începând cu data de 05.03.2021.

Citiți cu atenție acești Termeni de Utilizare. Vă recomandăm să imprimați o copie pentru a o adăuga în arhivele dumneavoastră, precum și copii ale versiunilor viitoare ale acesteia, deoarece aceasta va fi actualizată în timp. În cazul în care, din orice motiv, nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare sau nu doriți să aderați la ei, trebuie să nu accesați sau să nu utilizați site-ul nostru.

Aceste prevederi se completează și cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicată și modificată și cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

 1. Informații administrator magazin online

Site-ul www.ladylife.ro este administrat de către SC CREATIVA NOVA CONSULTING SRL, persoană juridică de naționalitate romana, având sediul social în București, Str.Paris, Nr.51, Sector 1, cod unic de înregistrare 37039964, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/1546/15.02.2017.

Pentru suport electronic, punem la dispoziție adresa de email: maria@creativanova.com

 1. Acceptare TCGV

Administratorul vă oferă accesul în magazinul online și utilizarea acestuia, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții. Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastră sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Vă rugăm să parcurgeți politica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul document.

Administratorul își rezervă dreptul de a completa sau modifica orice informație din magazinul virtual fară a anunța în prealabil utilizatorii site-ului.

 1. Drepturi de autor

Vizitatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va descărca/utiliza conținutul magazinului online LadyLife.ro (www.ladylife.ro), constând în imagini, descrieri, elemente grafice, fară acordul scris al administratorului întrucât reprezintă proprietatea administratorului, care este apărat de legea dreptului de autor și de legile referitoare la proprietatea intelectuală și industrială.

 1. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate
 • Odată cu lansarea comenzii de pe magazinul online LadyLife.ro, cumpărătorul acceptă comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul își derulează activitatea.
 • Prezentul contract la distanță intră în vigoare în momentul confirmării comenzii de către administrator. Confirmarea se efectuează electronic (e-mail) sau verbal (telefonic).

TCGV (termenii și condițiile generale de vânzare ) a magazinului online LadyLife.ro stau la baza contractului astfel perfectat:

 • Administratorul nu consideră sub nici o formă o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract;
 • Cumpărătorul devine proprietarul mărfii după confirmarea plații, în cazul plății prin OP sau card, respectiv după efectuarea plății și semnarea documentelor de transport în cazul livrării prin curier cu plata ramburs.
 1. Preturi, modalități de plată, facturare
 • Prețurile sunt afișate pe pagina dedicată fiecărui produs, conțin TVA și nu includ cheltuielile de livrare decât daca este specificat în mod expres acest aspect sau se oferă ca și bonus pentru comenzile mari. În cazul în care prețul nu este afișat, veți avea posibilitatea de a cere o ofertă, iar un operator vă va comunica prețul în cel mai scurt timp posibil.
 • Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.
 • Prețul imprimat pe factură este același cu cel transmis de operatori în momentul confirmării comenzii.
 • Prețul produselor din magazinul online LadyLife.ro poate fi diferit de cel din magazinele fizice.

Vezi  modalitățile de plata disponibile pe acest site.

Modalități de plată

 • Preturile sunt afișate pe pagina dedicata fiecărui produs, conțin TVA și nu includ cheltuielile de livrare decât daca este specificat în mod expres acest aspect sau se oferă că și bonus pentru comenzile mari. În cazul în care prețul nu este afișat, veți avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator vă vă comunica prețul în cel mai scurt timp posibil.
 • Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.
 • Prețul imprimat pe factura este același cu cel transmis de operatori în momentul confirmării comenzii.
 • Prețul produselor din magazinul online LadyLife.ro poate fi diferit de cel din magazinele fizice.

Modalitățile de plată disponibile:

 • Transfer bancar în contul ING RO86INGB0000999906618158 deschis la ING Bank Romania
 • Plata cu cardul prin MobilPay (pentru produsele fizice și digitale)

 • Plata Ramburs (doar pentru produsele fizice)
 • Alte detalii legate de plata se găsesc în pagina de lansare a comenzii.

Pe baza informațiilor deținute de SC CREATIVA NOVA CONSULTING SRL și a celor furnizate de cumpărător,  va fi emisă o factură pentru bunurile livrate.

Totodată, coletul va fi însoțit de documentația prevăzută de lege pentru produsul/produsele comandat(e), după caz: certificat/declarație de conformitate, certificat de garanție, instrucțiuni de utilizare, etc.

 1. Stocuri

Produsele sunt disponibile în stoc, în format electronic. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor fizice.

Clienții sunt informați corect, conform termenilor și condițiilor, de disponibilitatea produselor comandate înainte de confirmarea livrării.

Rareori, pot apărea erori de comunicare în acest sens din partea autorilor.

 1. Garanții

SC CREATIVA NOVA CONSULTING SRL garantează că produsele livrate sunt originale, sigilate (în forma în care provin de la parteneri) și însotite de factura fiscală, chitanță (eliberată de administrator sau firma de curierat) și după caz certificat de garanție (pentru produsele care necesită garanție). Declarăm pe proprie răspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viața și sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului că produsele livrate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu:

 • Directivele CE 67/549/CEE și 1999/45/CE ( în condițiile respectării manipulării, transportului și depozitării conform Fișelor Tehnice și a Fișelor de Securitate emise de furnizor și aflate în original la sediul societății și pe site-ul www.ladylife.ro în dreptul produselor în cauză.

Produselor comercializate le este garantată calitatea pe perioada înscrisă pe ambalaj, în condițiile respectării prescripțiilor de depozitare și transport.

Pentru orice reclamație sau sesizare vă rugam să ne contactati la adresa de email maria@creativanova.com

 1. Informații privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completează cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată și cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii. Vezi politica de returnare, care face parte din prezentul document.

Politica de returnare

Conform OUG 34/2014 aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fară a preciza motivele și fără a suporta penalități în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail. Datele noastre sunt:

 • SC CREATIVA NOVA CONSULTING SRL
 • E-mail: maria@creativanova.com

În acest scop, puteți folosi modelul de retragere alăturat, folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele retragerii

Daca vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Costurile suplimentare reprezintă orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calităților și funcționării produselor, taxe poștale sau de orice altă natură) care urmează a fi suportate de consumator cu ocazia exercitării dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile.

Livrarea standard se consideră livrarea oferită gratuit de flota LadyLife.ro pt comenzi mai mari de 300 LEI. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

În cazul în care ați recepționat produse în legătură cu contractul, expediați produsele sau înmânați-le direct nouă în oricare dintre locațiile afișate pe pagina de Contact al site-ului www.ladylife.ro, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Condițiile dreptului de retragere se aplică doar consumatorilor persoane fizice, definite în art 2, pct.1 al OUG 34/2014.

Vă trebui să suportați costul direct al returnării produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului până la intrarea în posesia magazinului. Costul aproximativ este estimat la maximum 10 lei/kg.

Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționarii produselor.

La solicitarea și cu acordul consumatorului, SC CREATIVA NOVA CONSULTING SRL poate recomanda cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate și la un preț echivalente cu cele solicitate în prima comandă. Comanda inițială va fi anulată la data confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Nu pot fi returnate produsele care:

 • au făcut obiectul unei comenzi speciale
 • au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
 • au fost confecționate după specificațiile consumatorului (ex: nuanțarea produsului în culoarea dorita de client)
 • prezintă urme de lovire, deteriorare, uzură
 • au fost desigilate și nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile și eticheta integre.
 • sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare
 • sunt livrate în sistem electronic (ebooks)

Pentru produsele ridicate de către cumpărător direct din magazin, întrucât cumpărătorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplică condițiile de retur prevăzute în prezenta secțiune.

SC CREATIVA NOVA CONSULTING SRL va suporta cheltuielile de retur dacă aceasta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).

Pentru alte informații legate de returul produselor vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email maria@creativanova.com

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract.

Către SC CREATIVA NOVA CONSULTING SRL,

E-mail: maria@creativanova.com

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră din contractul referitor la vânzarea online a următoarelor produse : ________________________

Comandate la data __________/ primite la data ____________

Nr. Factură __________

 • Numele consumatorului (consumatorilor)
 • Adresa consumatorului (consumatorilor)
 • Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
 • Data
 1. Program de lucru, livrări, termene

Comanda poate fi plasată în orice moment dar perioada de procesare este de Luni până Vineri în intervalul orar 10-18, exceptând sărbătorile legale.

Vezi care sunt modalitățile de livrare a comenzilor disponibile pe acest site.

 • Produsele fizice disponibile în magazinul online pot fi livrate prin flota LadyLife.ro în aria specificata sau prin curieri.
 • Termenul de livrare pentru produse este de 48-72 ore din momentul confirmării livrării.
 • Livrările fizice se efectuează door to door, prin curierat rapid, în afara zonei de distribuție prin flota LadyLife.ro – serviciu externalizat deci independent de administrator. Pot exista întârzieri față de termenul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii; în acest caz administratorul nu își asumă nici o răspundere în numele firmelor de curierat.
 • Administratorul își asuma responsabilitatea în privință livrării produselor comandate de cumpărător. Riscul pieirii bunului se transfera la cumpărător în momentul predării efective a bunului.
 1. Obligațiile cumpărătorului
 • să furnizeze informații reale, corecte și actuale despre entitatea sa atunci când acestea i se cer, în caz contrar exista posibilitatea refuzării comenzilor;
 • să accepte soluționarea eventualelor probleme în termen de 30 de zile de la data sesizării acestora printr-un email adresat administratorului;
 • să accepte TERMENII ȘI CONDIȚIILE administratorului odată cu lansarea comenzilor și să achite contravaloarea mărfii prin metodele puse la dispoziție, la momentul transmiterii comenzii.
 1. Obligațiile vânzătorului
 • să pună la dispoziția utilizatorilor gratuit informații profesionale cu privire la produsele și serviciile sale. Conținutul publicat în magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor și documentația tehnică aferentă acestora afișate pe site sunt puse la dispoziție de către autori/producători și/sau furnizori. Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. În funcție de lotul în care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
 • să contacteze clienții pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
 • să livreze produsele în cel mult 30 zile de la confirmarea livrării, dacă acestea sunt în stoc;
 • să utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori în concordanță cu secțiunea `Confidențialitate`, parte integrantă din TERMENI ȘI CONDIȚII.
 1. GDPR – Politica de confidențialitate și Politica Cookies

Echipa LadyLife.ro protejează datele clienților, pentru mai multe detalii legate de datele tale, vezi politica de utilizare cookie-uri , care face parte din prezentul document.

Conform Regulamentului UE 2016/679 – Regulamentul General Privind Protecția Datelor GDPR (anterior conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice)

SC CREATIVA NOVA CONSULTING SRL,

E-mail: maria@creativanova.com

Cod fiscal 37039964, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/1546/15.02.2017, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana.

Ce categorii de date prelucrăm?

Colectăm în general datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informaie pe care ne-o oferiți. Datele ce vor fi salvate în baza de date SC CREATIVA NOVA CONSULTING SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa și alte date pentru facturare numai daca acestea sunt oferite în mod voluntar.

Refuzul furnizării acestora determina imposibilitatea procesării comenzilor transmise online către magazinul virtual LadyLife.ro.

Scopul prelucrării

Scopul colectării datelor este: prestarea serviciilor în beneficiul d-voastră (încheierea contractelor, facturarea produselor achiziționate, onorarea comenzilor, soluționarea oricăror probleme privind produsele achiziționate) reclama, marketing, publicitate ( pentru a vă ține la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează.

În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte pentru care ați arătat interes să le achiziționați, precum și alte comunicări comerciale) comunicații electronice.

Optarea pentru abonarea la newsletter și participarea voluntara la diverse concursuri/promoții/loterii publicitare implică acceptul utilizatorilor că datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de către compania SC CREATIVA NOVA CONSULTING SRL.

Site-ul www.ladylife.ro folosește Google Remarketing și Google AdWords, colectând astfel cookie-uri. Cookie-uri sunt fișiere text, controlate de browser-ul de internet, care în versiunea standard este setat să le accepte. La accesarea magazinului online LadyLife.ro, acesta va solicita browser-ului de internet să stocheze cookie-uri în memoria PC-ului.

Informațiile din cookie-uri generează reținerea anumitor setări/ acțiuni între doua sesiuni distincte, mărind astfel viteza de încărcare a paginilor la următoarele vizite. Sunt situații în care poate fi reținută adresa IP-ului de pe care se accesează site-ul ori cea a site-ului de referință dacă este cazul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informații personalizate și anunțuri publicitare relevante utilizatorului și nu vor fi vândute, înstrăinate sau închiriate unei terțe părți. Astfel de anunțuri pot fi afișate în website-urile rețelei Google Display și Google Search. Partenerii noștri nu vor colecta informații personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa poștală sau numărul de telefon. În cazul în care nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google sau de către partenerii noștri de publicitate vă rugăm să ne scrieți un email la adresa maria@creativanova.com și veți primi indicațiile necesare pentru dezactivare. A se vedea de asemenea secțiunea următoare privind Politica cookies.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele. Refuzul dvs. nu determină nici o consecință. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate terților cu excepția partenerilor agreați/furnizorilor de servicii cu care există un contract prin care se protejează aceste date primite de la cumpărător sub sancțiunea obligării la plata de daune interese. Dacă nu doriți să primiti informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC CREATIVA NOVA CONSULTING SRL vă rugam să ne informați printr-un email la adresa maria@creativanova.com

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal atâta timp cât este necesar pentru a atinge scopul pentru care au fost furnizate sau atât cât este cerut prin legile aplicabile. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informațîi sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Drepturile de care beneficiați

Conform GDPR și Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție gratuită asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la oricare punct de lucru al SC CREATIVA NOVA CONSULTING SRL (a se vedea Contact ) sau online prin email la adresa maria@creativanova.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte sau doriți să le modificați, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

________________________________________________________________

Observație:

 • orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
 • orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fară nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Cuprins
• Detalii despre noi
• Răspunderea dumneavoastră pentru alte persoane care accesează website-ul nostru utilizând dispozitivul sau conexiunea dumneavoastră la internet
• Disponibilitatea website-ului nostru
• Modificări pe care le putem aduce acestor Termeni de utilizare sau altor documente
• Detaliile contului dumneavoastră
• Proprietatea materialelor prezente pe website-ul nostru
• Utilizări permise ale materialelor website-ului nostru
• Utilizări interzise ale website-ului nostru
• Link-uri către website-ul nostru

 • Excluderi și limitări ale răspunderii
  • Despăgubiri
  • Repudieri
  • Restricții referitoare la vârstă
 • Legea și jurisdicția în vigoare.

Detalii despre noi

CREATIVA NOVA CONSULTING SRL cu sediul în Str. Paris, Nr.51, Sector 1, București, având CUI: 37039964 din data de 15.02.2017, Nr. ordine la Registrul Comerțului: J40/1546/15.02.2017, email: maria@creativanova.com, operează website-ul: www.ladylife.ro.

Responsabilitatea dumneavoastră față de persoanele care accesează website-ul nostru folosind dispozitivul sau conexiunea dumneavoastră la internet

Trebuie să vă asigurați că orice persoană care accesează website-ul nostru de pe computerul sau dispozitivele dumneavoastră sau care are permisiunea sau posibilitatea de a accesa website-ul nostru de pe computerul sau dispozitivele dumneavoastră, sau care utilizează conexiunea dumneavoastră la internet, sunt conștiente de acești Termeni de utilizare și de orice alt document menționat în cadrul acestor Termeni și că aceste persoane sunt, de asemenea, de acord să respecte acești Termeni de utilizare. Dacă, din orice motiv, aceste persoane nu sunt de acord cu acești Termeni de utilizare, ele nu trebuie să acceseze sau să utilizeze website-ul nostru și nu trebuie să le permiteți să facă acest lucru.

Disponibilitatea website-ului nostru
Nu garantăm și nu oferim garanții că:
a) Website-ul va fi disponibil în orice moment sau din orice locație geografică;
b) Accesul dumneavoastră pe website va fi continuu sau neîntrerupt;
c) Website-ul va fi accesibil sau optimizat pentru toate browserele, computerele, tabletele, telefoanele etc.
d) Ne rezervăm dreptul de a suspenda accesul în întregime sau parțial la website din orice motiv, inclusiv din motive comerciale sau operaționale, cum ar fi îmbunătățirea aspectului sau a funcționalității website-ului, actualizarea de conținut, întreținerea periodică sau rezolvarea oricăror probleme pe care le-am putea întâmpina;
e) Website-ul nostru este furnizat numai utilizatorilor din Romania. Deși este posibilă accesarea website-ului din alte țări, nu facem nicio declarație legată de conformitatea website-ului nostru la cerințele legale în vigoare din orice altă jurisdicție în afară de România.

Modificări pe care le putem aduce acestor Termeni de utilizare sau altor documente
Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic acești Termeni de utilizare, Politica de confidențialitate, Politica privind cookie-urile și orice alt document menționat de oricare dintre acestea. Putem schimba Termenii de Utilizare și alte documente pentru orice motiv, inclusiv ca să:
1. Reflecte orice schimbări în modul în care ne desfășurăm activitatea;
2. Luăm în considerare orice modificări pe care le facem pe website-ul nostru, incluzând, însă fără a ne limita la, orice noi caracteristici sau funcționalități pe care le furnizăm, orice ajustări ale mijloacelor prin care vă furnizăm notificări sau orice modificări aduse conținutului, scopului sau disponibilității site-ului web;
a) Descriem cu exactitate activitățile noastre actuale de prelucrare a datelor, astfel încât să fiți la curent cu ultimele noastre practici;
b) Vă informăm despre orice schimbări în modul în care utilizăm cookie-uri sau tehnologii similare de colectare a informațiilor;
c) Ne asigurăm că documentația noastră respectă și va respecta în continuare toate legile, reglementările și îndrumările actuale și viitoare aplicabile.

În cazul în care acest lucru este cerut de lege, vă vom informa cu privire la orice modificare a acestor Termeni de utilizare sau a celorlalte documente la care se referă, prin publicarea unui anunț pe website și/sau prin postarea unei versiuni actualizate a acestor Termeni de utilizare sau a altor astfel de documente pe site-ul nostru cu o nouă dată efectivă indicată la începutul acestora.

Dacă alegeți să continuați să accesati website-ul nostru după ce ne-am actualizat Termenii de utilizare, sunteți de acord să respectati aceste versiuni actualizate. Veți fi notificat în prealabil asupra actualizărilor efectuate. Acceptați, de asemenea, ca prin continuarea accesului la website-ul nostru după actualizarea politicii de confidențialitate și/sau a politicii privind cookie-urile, practicile stabilite în acele politici actualizate să se aplice procesării datelor dumneavoastră și utilizării cookie-urilor și tehnologiilor similare.

Trebuie să verificați acești Termeni de utilizare și toate celelalte documente la care se referă acesta de fiecare dată când accesați website-ul nostru, pentru a ne asigura că sunteți conștient de termenii care se aplică în acel moment.
Data la care au fost modificați ultima dată acești Termeni de utilizare și/sau orice alte documente (inclusiv Politica noastră de Confidențialitate și Politica privind Cookie-urile) este prezentată în partea de sus a documentului respectiv, sub denumirea de „dată efectivă” a documentului.

Proprietatea materialelor prezente pe website-ul nostru
Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii, denumirile comerciale, logo-urile, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală de pe website-ul nostru și conținutul său sunt fie deținute de noi, fie licențiate către noi. Toate aceste drepturi sunt protejate de legile privind proprietatea intelectuală din România, iar toate drepturile sunt rezervate de către noi. Orice utilizare a website-ului și a conținutului acestuia, cu excepția cazului în care este autorizată în mod expres în acest document, este strict interzisă. Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres aici sunt rezervate de noi.

Mărcile comerciale, mărcile de servicii, denumirile comerciale, logo-urile și alte marci deținute de terți și folosite sau expuse pe sau prin intermediul website-ului nostru (denumite colectiv „Mărci terțe”) pot fi mărci ale proprietarilor lor, care pot sau nu să ne aprobe sau să fie afiliați cu sau legați de noi. Cu excepția cazului în care se prevede în mod expres în acești Termeni de utilizare sau în termenii furnizați de proprietarul unei mărci terțe, nici o afirmație din cadrul acestor Termeni de utilizare sau din cadrul website-ului nostru nu poate fi interpretată ca acordând, prin deducție sau altele, orice licența sau drept de a utiliza oricare dintre mărcile noastre sau oricare marcă terță care este utilizată sau afișată pe site, fără a primi anterior permisiune în scris. Vom beneficia exclusiv de orice beneficiu generat prin utilizarea mărcilor noastre.

Informații și conținuturi de pe site-ul nostru furnizate în baza unei relații de independență
a) Website-ul nostru este pus la dispoziție pentru a vă oferi informații generale despre noi, despre activitatea noastră și despre orice produse sau servicii pe care le oferim periodic. Nu facem website-ul nostru disponibil pentru alte scopuri, cu excepția cazurilor prevăzute expres în acești Termeni de utilizare.
b) Conținutul site-ului nostru nu este conceput ca sfaturi în resurse umane sau dreptul și psihologia muncii. Trainerii noștri sunt specializați în furnizarea de consultanță în formare profesională management și leadership și sunt acreditați ca traineri de către Autoritatea Națională pentru Calificări – http://www.anc.edu.ro/. Nu trebuie să vă bazați pe niciun conținut al site-ului nostru în scopuri de resurse umane sau de drept sau psihologia muncii și trebuie să căutați consultanță profesională independentă înainte de a decide să vă bazați orice acțiune pe orice conținut disponibil pe site-ul nostru în aceste arii de expertiză.
c) Nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită, că orice conținut sau materiale disponibile pe site-ul nostru sunt exacte, complete sau actualizate periodic.

Utilizări permise ale materialelor website-ului nostru
a) Conținutul de pe site-ul nostru este furnizat numai pentru uz personal, privat și necomercial. Puteți să imprimați sau să distribuiți conținutul de pe website-ul nostru în scopuri personale, private și necomerciale, și puteți face pe ceilalți din cadrul organizației dumneavoastră conștienți de conținutul de pe website-ul nostru. Nu puteți extrage, reproduce sau distribui conținutul website-ului nostru în alte scopuri fără consimțământul nostru scris prealabil.
b) Ori de câte ori imprimați, descărcați, distribuiți sau transmiteți conținut de pe website-ul nostru altor persoane, trebuie să nu faceți nicio adăugire sau să ștergeți sau să modificați textul de pe site-ul nostru, trebuie să nu modificați nicio imagine, în orice mod, să nu eliminați niciun text însoțitor de pe astfel de imagini, materiale sau grafice și trebuie să vă asigurați că tot conținutul transmis unei părți terțe este o reprezentare exactă a conținutului așa cum apare pe site-ul nostru.
c) Este interzis să utilizați orice tehnologie de extragere sau minare a datelor, sau orice alte instrumente similare ale terților pentru extragerea sau reproducerea oricăror date sau conținut de pe site-ul nostru fără consimțământul nostru prealabil scris.
d) Ori de câte ori transferați orice conținut sau materiale de pe site-ul nostru către oricine, trebuie să ne creditați ca autori ai unui astfel de conținut sau materiale (sau alți autori, ori de câte ori au fost creditați de noi) în momentul în care transmiteți acest conținut sau materiale.

Utilizări interzise ale website-ului nostru
a) Este interzis să reproduceți, să duplicați, să copiați sau să revindeti orice parte a site-ului nostru sau a vreunui conținut de pe site-ul nostru, cu excepția cazului în care acest lucru este permis în mod expres în acești Termeni de utilizare.
b) Fără consimțământul nostru prealabil scris, este interzis să accesati, să interveniti, să distrugeti sau să perturbati în vreun fel:
– Site-ul nostru sau orice parte componenta a acestuia;
– Sistemele noastre;
– Orice hardware sau echipament sau oricare dintre rețele pe care este găzduit site-ul nostru;
– Orice software pe care îl folosim pentru a crea sau a modifica site-ul web sau pentru a vă pune la dispoziție site-ul;
– Orice hardware, echipament, rețea, server, software sau tehnologie deținute sau operate de noi sau de orice terță parte.
c) Trebuie să utilizați website-ul nostru numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni de utilizare.

Este interzisă utilizarea website-ulului nostru:
– Pentru orice scop ilegal sau care încalcă în orice fel legile sau reglementările aplicabile, locale, naționale sau internaționale;
– Pentru orice scop fraudulos;
– Pentru efectuarea oricărei publicități nesolicitate sau neautorizate sau a unei comercializări directe sau indirecte către oricine prin orice mijloace;
– Pentru încarcarea, găzduirea sau transmiterea de viruși, malware, adware, spyware, worms, Trojan horses, loggers, bombe logice sau alte programe sau coduri dăunătoare care ar putea afecta utilizarea sau operarea site-ului nostru web, hardware-ului sau sistemelelor noastre;
– Pentru comunicarea cu sau pentru vătămarea copiilor.
– În orice mod sau pentru orice scop care încalcă acești Termeni de utilizare sau termenii oricărora dintre documentele la care se referă acești Termeni de utilizare;
– Este interzisă transmiterea oricarei informații despre dumneavoastră, dacă aveți sub 18 ani sau despre oricare altă persoană care este sub vârsta de 18 ani sau cu vârsta de 18 ani sau mai mult, în cazul în care nu ați primit consimțământul scris în prealabil de a transmite informații despre aceasta.
– Este interzis să ne transmiteți informații care sunt considerate „informații personale sensibile”. „Informații personale sensibile” sunt informații despre dumneavoastră sau despre orice altă persoană care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, convingerile religioase sau filosofice, calitatea de membru al sindicatelor sau care sunt date genetice, date biometrice, informații care privesc sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală.
– Dacă ne transmiteți în mod accidental sau intenționat astfel de informații, va fi considerat că v-ați dat acordul prelucrării acestor informații pe baza articolului 9 alineatul (2) litera (a) din Regulamentul general privind protecția datelor (Regulamentul (UE) 2016 / 769).

Legături către alte site-uri Web
Link-uri cu conținut sau site-uri terțe pot apărea pe site-ul nostru periodic. Nu suntem responsabili pentru conținutul oricăror website-uri accesibile prin intermediul oricărui link (link-uri) de pe site-ul nostru. Orice conținut de pe site-uri web ale unor părți terțe este în afara controlului nostru și nu garantam că un astfel de conținut este potrivit pentru utilizare sau vizualizare, legal sau corect.
Orice website al unei părți terțe accesibil printr-o legătură pe site-ul nostru poate colecta și procesa informațiile dumneavoastră. Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de activități de prelucrare a datelor realizate de un site web terț care este legat de site-ul nostru și nu ne asumam răspunderea cu privire la aceste informații. Trebuie să verificați politica de confidențialitate a unei astfel de părți terțe pentru a stabili modul în care aceasta poate utiliza informațiile dumneavoastră, înainte de a vă decide să utilizați website-ul și caracteristicile sale.

Link-uri către site-ul nostru
a) Este interzis să publicați link-uri către site-ul nostru pe alte website-uri deținute de dumneavoastră, fără consimțământul nostru prealabil scris.
b) În cazul în care ați obținut consimțământul de a publica link-uri către site-ul nostru:
– Puteți publica link-uri către site-ul nostru pe alte website-uri deținute de dumneavoastră, cu condiția ca aceste website-uri și utilizarea oricăror legături către website-ul nostru să respecte acești Termeni de utilizare.
– Ori de câte ori publicați un link către website-ul nostru pe orice alt site, sunteți de acord că veți face acest lucru într-o manieră adecvată și nu în vreun fel defăimător sau disprețuitor față de noi, care poate provoca prejudicii pentru noi sau activitatea noastră;
– Este interzis să publicați link-uri către site-ul nostru web pentru a sugera orice formă parteneriat, colaborare, afiliere, relație de afaceri cu noi în cazul în care această afiliere nu există și în orice caz, în prealabil trebuie obținut un consimțământ scris.
– Ne putem retrage permisiunea de a publica link-uri catre website-ul nostru în orice moment. În cazul în care vă retragem permisiunea de a publica link-uri către website-ul nostru și vă informăm despre acest lucru, trebuie să eliminați imediat orice link către site-ul nostru web.

Excluderi și limitări ale răspunderii
Nu ne limităm răspunderea față de dumneavoastră în cazul în care ar fi ilegal să facem acest lucru, de exemplu, pentru deces sau vătămare corporală cauzată de neglijența noastră. În cazul în care legea aplicabilă nu permite ca toate limitele de răspundere de mai jos să se aplice, limitările se vor aplica numai în măsura maximă permisă de legea aplicabilă.

În niciun caz și sub nici o circumstanță nu vom fi (incluzând firmele mamă, subsidiarele, afiliații, directorii, membrii, angajații sau agenții) responsabili față de dumneavoastră pentru nici o pierdere, pagubă (fie directă, indirectă, punitivă, actuală, accidentală, specială, sau altele), costuri, obligații sau penalități, fie contractuale, de prejudiciu, de încălcare a drepturilor prevăzute de lege, sau altfel, prevăzute sau nu, în legătură sau cu privire la:
a) Utilizarea site-ului nostru;
b) Orice corupere sau pierdere de date.
c) Orice incapacitate de a accesa site-ul nostru, inclusiv, fără limitare la, orice întreruperi, suspendări sau retrageri ale site-ului nostru (oricare ar fi motivul).
d) Orice utilizare a oricărui conținut sau material de pe site-ulul nostru, incluzând orice decizii ați făcută pe baza acestui conținut sau material.
e) Orice pierdere de economii, profituri, vânzări, afaceri sau venituri.
f)  Orice atingere reputației.
g) Orice alte pierderi secundare, succesive sau indirecte și chiar dacă am fost avertizați de posibilitatea unor astfel de pierderi sau daune, fără limitare, veți fi responsabili pentru costurile de reparații sau corecții în cazul unor astfel de pierderi, deteriorări, costuri, cheltuieli sau penalități.
h) Nu vom fi responsabili pentru nicio daună care ar fi putut fi evitată ca urmare a sfatului nostru de a aplica o actualizare oferită gratuit sau pentru daune care au fost cauzate de dumneavoastră. Datorită faptului că nu au fost urmate corect instrucțiunile de instalare sau de a avea cerințele minime recomandate de noi.

Sunteți de acord în mod explicit că nu vom fi răspunzători pentru niciun fel de conținut sau comportament defăimător, ofensator sau ilegal al vreunei părți terțe și că riscul de vătămare sau deteriorare a celor de mai sus se bazează în întregime pe acțiunile dumneavoastră.

Sunteți de acord că în cazul în care vi se aduc daune sau pierderi din sau prin legătură cu acțiunile sau omisiunile noastre, acele daune nu vor constitui un motiv valid pentru a bloca orice exploatare a website-ului, servicilor, proprietăților, produselor sau oricărui alt conținut deținut de noi.

În măsura în care oricare dintre prevederile acestei clauze Excluderi și limitări ale răspunderii sunt neaplicabile ca excluderi totale de răspundere, acestea vor fi interpretate ca limitări ale răspunderii, limitând răspunderea noastră față de dumneavoastră în cea mai mare măsură permisă de lege.

Despăgubiri
Dumneavoastră (și de asemenea orice terță parte pentru care sau în numele căreia gestionați un cont sau o activitate pe website-ul nostru) sunteți de acord să ne apărați (la cererea noastră), să ne despăgubiți față de orice revendicare, datorie, daună, cheltuială, inclusiv, și fără limitare la, onorariile și costurile legale, care rezultă din sau în orice fel sunt legate de oricare dintre următoarele (inclusiv ca urmare a activităților dumneavoastră directe pe website sau a celor efectuate în numele dumneavoastră):
(a) Încărcarea de material de către dumneavoastră, accesarea sau utilizarea site-ului web;
(b) Încălcarea sau presupusa încălcare a acestor termeni de utilizare;
(c) Încălcarea drepturilor terților, inclusiv, fără a se limita la, încălcarea a oricărui drept de proprietate intelectuală, publicitate, confidențialitate, proprietate sau drept la o viață privată;
(d) Încălcarea oricăror legi, reguli, reglementări, coduri, statute, ordonanțe sau ordine ale oricărei autorități guvernamentale și cvasi-guvernamentale, incluzând, fără limitare la, toate autoritățile de reglementare, administrative și legislative;
(e) Orice denaturare făcută de dumneavoastră conținutului website-ului;
f) Veți coopera pe deplin cand sunteți solicitat de noi în apărarea oricărei reclamații. Ne rezervăm dreptul de a ne asuma apărarea exclusivă și controlul oricărei chestiuni supuse despăgubirii de către dumneavoastră.

Repudieri
Website-ul este furnizat în baza principiilor „exact cum a fost creat”, „când este disponibil” și „cu toate defectele aferente” în măsura în care acest lucru este permis de lege.
Nu facem nicio declarație sau garanție sau nici o confirmare de orice fel, expresă sau implicită, cu privire la:
(a) Serviciul.
(b) Conținutul website-ului.
(c) Conținutul utilizatorilor.
(d) Securitatea asociată cu transmiterea de informații către website.
În plus, repudiem toate garanțiile, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garanțiile de vandabilitate, adecvate pentru un anumit scop, de inexistență a unei contrafaceri, de titlu, de integrare cu orice sistem și de siguranță împotriva virușilor.
Nu reprezentăm sau garantăm faptul că:
a) Serviciile vor fi fără erori sau neîntrerupte.
b) Defectele vor fi corectate.
c) Serviciul sau serverul care face serviciul disponibil este lipsit de componente dăunătoare, inclusiv, și fără limitare la, viruși.
Nu facem nici o declarație sau garanție că informațiile (inclusiv orice instrucțiuni) despre servicii sunt corecte, complete sau utile.
Acceptați faptul că utilizarea de către dumneavoastră a website-ului se realizează prin riscul asumat de către dumneavoastră.
Nu garantăm că utilizarea de către dumneavoastră a website-ului este legală în orice jurisdicție specială și repudiem în mod expres astfel de garanții.
Anumite jurisdicții limitează sau nu permit renunțarea la garanții implicite sau la alte garanții, astfel încât excluderea de răspundere de mai sus nu vi se aplică în măsura în care legea respectivă este valabilă pentru dumneavoastră și pentru acești termeni de utilizare.
Prin accesarea sau utilizarea website-ului, reprezentați și confirmați faptul că activitățile dumneavoastră sunt legale în fiecare jurisdicție în care accesați sau utilizați acest serviciu.
Nu susținem nici un conținut de pe acest site și în mod expres. Negăm orice responsabilitate sau responsabilitate față de orice persoană sau entitate pentru orice pierdere, daună (reală, punitivă sau alt tip de daună), prejudiciu, revendicare, răspundere sau altele de orice natură bazată pe sau rezultată din orice conținut afișat pe acest site.

Restricții de vârstă privind utilizarea site-ului nostru
Website-ul nostru și toate produsele sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul site-ului web nu sunt destinate utilizării de către persoane cu vârsta sub 18 ani.
Dacă aveți vârsta sub 18 ani, trebuie să nu utilizați site-ul nostru, să achiziționați sau să încercați să cumpărați vreunul dintre produsele sau serviciile noastre sau să ne furnizați orice informații despre dumneavoastră sau despre oricine altcineva. Nu prelucram intenționat date despre orice persoană care nu a împlinit vârsta de 18 ani.

Legea și jurisdicția
Acești termeni de utilizare, toate documentele la care se referă și eventualele litigii apărute din sau în legătură cu acestea sau orice alte documente la care se referă, fie contractuale sau necontractuale, vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legea din România.
Instanțele din România au competența exclusivă asupra oricărei reclamații sau a litigiilor care decurg din sau în legătură cu acești termeni de utilizare și orice documente la care fac referire.