Despre Cristina

PASIUNE PENTRU BRANDING 

Am împlinit de curând 17 ani de activitate în zona de branding si PR din Romania, timp în care am ocupat funcții de strateg, brand manager și director de comunicare în agenții de publicitate și companii importante din România. 

În tot acest periplu profesional, am fost ghidată de foarte multă pasiune pentru branduri și pentru strategii de diferențiere. Am creat comunități și alianțe strategice pentru a genera impact și nu în ultimul rând, am obținut profit, uneori cu bugete de marketing inexistente.

PASIUNE PENTRU OAMENI ȘI UMANITATE

Am pus suflet în fiecare proiect administrat și am urmărit să mă raportez mai ales la oameni și la echipe, înainte de proceduri, procese operaționale sau tehnologie. 

În anii de pandemie, am înțeles cât de mult ne ajută tehnologia și automatizările de business în gestionarea propriei afaceri online, dar și a sarcinilor profesionale și a echipei de colaboratori.

Îmi doresc să îți pun la dispozitie cunoașterea acumulată prin resurse de training, pentru a simți că ești susținută și că ai acces la instrumente utile pentru brandul tău personal sau pentru brandul afacerii tale, fie că activezi în mediul corporate, fie că faci parte dintre antreprenoare!

Modulele de curs/Școlile cu mine acoperă următoarele capitole:

  • Modulul 1 – Școala de Feminitate și Vizibilitate la Birou
  • Modulul 2 – Școala de Branding și Leadership
  • Modulul 3 – Școala ADN pentru Succes în Business
Pentru mai multe detalii despre curs și experiența la curs, te invit să-mi trimiți un email prin formularul de contact de pe site!